Любо Чука се снима в "Херкулес"

Любо Чука се снима в "Херкулес" | StandartNews.com

Любомир Симеонов отново е на снимачната площадка. След появата му в "Непобедимите 2" Чука бе нает и за холивудската продукция "Херкулес", която се заснема у нас. Говори се, че в лентата ще бъдат ангажирани по-якички българи, които да изиграят тракийските воини. По непотвърдена информация боецът има малка, но запомняща се роля и ще можем да го видим догодина през март, когато е премиерата.

Очаква се филмът за Херкулес да догони най-скъпите снимани досега у нас - "Конан" и "Непобедимите 2". Режисьор на зрелището е финландецът Рени Харлин, който се утвърди в Холивуд с легендарни ленти като "Катерачът" със Силвестър Сталоун и "Умирай трудно 2" с Брус Уилис. Звездата Келън Луц влиза в ролята на Херкулес. Той е добре познат на зрителите и като вампира Емет от "Здрач" и от предишната си митологична роля на Посейдон в "Безсмъртните".

Новият "Херкулес" се снима във формат 3D. Преди да се насладим на актьорските умения на Чука, ще го видим в бойния спектакъл на Халкидики, където ще излезе на ринга срещу американеца Раду Спингел в тай-бокс двубой за титлата на WKN. Турнирът BIGGERТS BETTER 23 е на 5 юли, а за мача Симеонов се подготвяше в Тайланд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай