Луди залози за орисниците на принца

Сватосват Пипа и Хари покрай кръщенето на кралския наследник

Луди залози за орисниците на принца | StandartNews.com

Лондон. На Острова започнаха поредните луди залози, свързани с житие-битието на невръстния нов принц. Голямата стръв тези дни е кои ще са орисниците на кралския наследник. Спекулациите вече се развихриха с пълна пара, а букмейкърските къщи регистрират сериозни печалби. Според традицията в двора бебето на Уилям и Кейт ще има общо шестима орисници - три жени и трима мъже. Сред фаворитите са принц Хари и Пипа Мидълтън, сестрата на херцогинята. Двамата ги сватосват още от моминските и ергенските партита в навечерието на сватбата.

Сред залозите се появи и името на Дейвид Бекам, който е много близък с младото семейство. Да се нареди обаче сред кръстниците, е малко вероятно, тъй като подобна светска личност никога не е била въвличана в подобна роля. Сред спряганите имена са Софи - съпругата на принц Едуард, Зара Филипс - първа братовчедка на таткото, принцът на Гърция Павлос, на когото Уилям е кръстник. На кръщенето си Джордж Александър Луи ще носи копие на роклята от дантела и сатен, използвана за пръв път през 1841 г. от детето на кралица Виктория.

Идните седмици и месеци се очертават натоварени за кралското отроче. Ангажиментите му включват посещение на гроба на покойната му баба, принцеса Даяна, и първа среща с прадядо му, принц Филип. Съпругът на кралицата е единственият височайш родственик, на когото малкият все още не е представен, защото принцът се възстановява след здравословни проблеми от началото на юни. Първият външнополитически ангажимент на принц Джордж ще бъде пътуване до Австралия и Нова Зеландия през следващата пролет, когато синът на Уилям и Кейт ще бъде на около 9 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай