Криско пуска ново парче вместо да обжалва глоба

Криско пуска ново парче вместо да обжалва глоба | StandartNews.com

Велико Търново. 300 лева глоба плати 25-годишният рапър Криско, след като Районният съд в Горна Оряховица реши, че той е виновен за потрошеният хотел в железничарският град на Нова година.

Той бе подведен под отговорност по Указа за борба с дребното хулиганство и привикан да се яви в съда. Той се появи без адвокат, придружаван само от своя PR.

"Извинявам се и съжалява, ако съм засегнал жителите на Горна Оряховица с действията си и по-специално младата рецепционистка в хотела", каза рапърът пред магистратите. Въпреки, че може да обжалва решението на съда, той се отказа и от съдебната зала отиде в банковото гише, за да плати наложената му глоба."Няма да обжалвам на 31 очаквайте новото парче с Лора Караджова", каза той.

Криско беше поканен на 31 декември от Община Г. Оряховица, за участие в новогодишната програма. Организаторите предварително резервирали три стаи за петима души в хотела за рапъра и екипа му. Още при пристигането му младежът се оплакал, че стаите, за балета му са студени. След участието си, с подпийналата компания се върнал в хотела на сутринта. Водела със себе си още трима души, за които нямало резервирани стаи. Дежурната администраторка отказала да ги пусне да пренощуват, докато не си платят за стаите. Започнала разправия между нея и Криско, който настоявал организаторите да поемат разходите и на новите гости.

След скандала Криско счупил стъклото на вратата във фоайето на хотела, а в стаята си с ритници повредил декоративна стена от гипскартон и потрошил телевизор. Служителката от рецепцията се обадила в полицията, Криско бил задържан и отведен в РУП-Горна Оряховица. Още същия ден рапърът беше задържан от полицията. Преди да го освободят той платил на управата на хотела 500 лева за нанесените щети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай