Крис Де Бърг събрал Саня Армутлиева и мъжа й

Армутлиева играе с Куркински и Камен Донев, но после избира музикалния бизнес

Крис Де Бърг събрал Саня Армутлиева и мъжа й | StandartNews.com

София. Крис Де Бърг е ангелът на романтиката за Саня Армутлиева и бъдещия й съпруг Тим. Световноизвестният корифей на баладите преди 20 години идва за прекрасния си концерт в НДК.

"Представях звукозаписната компания и трябваше да си сътрудничим с Тим покрай шоуто. Станахме приятели, а после връзката ни неусетно се превърна в основата на моето щастие", споделя актрисата. Тя и Тим работят за конкурентни промоутъри - компанията на Саня за концертите на "Болкан ентъртейнмънт", а Тим е в "Лайвнейшън", които са в тим със "София мюзик ентърпрайсис". "Всеки е професионалист.

Нямаме противоречия в бизнеса

Поддържаме висша форма на разбирателство. Това засилва допълнително уважението ми и признателността ми към Тим". У дома винаги ги очакват двете им дъщери - Маргарита на 13 и Алма на 10. Саня често сверява тийн вкусовете именно с тях.

"Свикнала съм да наблюдавам, да се вслушвам в мненията. Особено на тийн аудиторията. Това е част от работата. Когато пропусна да разпитам, дъщерите ни веднага реагират и коментират. Това е приятен домашен маркетинг".

Саня Армутлиева, по-известна като шеф на "Вирджиния рекърдс" и съдия в X Favtor, завършва ВИТИЗ в класа на проф. Енчо Халачев и проф. Снежина Танковска. Тя e в един випуск с Мариан Вълев, Мариана Жикич, Койна Русева, Касиел Ноа Ашер, Стефка Янорова, Мариус Куркински, Стефан Вълдобрев, Камен Донев, Галин Стоев.

"Влязохме във ВИТИЗ през 1989-а - малко преди промяната. Нашият випуск беше първият, който вкуси от свободата и който можеше да си позволи да прави доста смели и различни неща на сцената. С огромна обич се отнасям към всичките си колеги - прекрасни, чувствителни и интелигентни хора. Продължавам да съм от тяхната кръвна група. Може би усещането за несигурност ме накара да се отдръпна от професията. Исках да избирам сама пътя си, да не бъда зависима. Във втори курс ми предложиха да запиша режисура, но не се чувствах достатъчно подготвена за подобна стъпка. Животът после се завъртя така, че получих свобода в друга сфера, не по-малко вълнуваща", споделя Станислава. Тя не крие, че участието й в X Factor е емоционално пътуване.

"Вълнението от сцената много лесно стига до мен. Когато видя сълзи в нечии очи, почти автоматично реагирам. С Алекс Раева доста си приличаме в това отношение", признава тя. Смята, че справедливостта я задава публиката. "На елиминации отиват участниците с най-нисък вот и за журито остава изключително тежката задача да избере. Когато сме с равни гласове - феновете решават кой да напусне". Саня е убедена, че всеки от журито гласува по съвест и не може да се говори за менторски войни. "Няма шанс с колегите да влезем в подобна ситуация". Саня е категорична: "Не знам каква е дефиницията за успех. Той е нещо, за което трябва да работиш всеки ден - по-скоро движение, отколкото постижение, което хващаш и се опитваш да задържиш".

Блиц

- Как поддържаш косата си?

- Тя е естествено къдрава. Отнема ми време всяка сутрин да я приведа в приличен вид. Никога не съм била с права коса.

- Любимо питие?

- Нямам. Понякога пия червено вино.

- Цигари?

- Не.

- Най-забавната реплика от мъж, който те е ухажвал?

- "Ще те чакам в Невърленд под водопада".

- Най-незабравимият ти провал, от който си извлякла житейска поука?

- Веднъж абсолютно грешно прецених уменията на бизнес партньор. Доверих му се и получих огромен шамар.

- Последният готин филм, който си гледала?

- "Най-добрият екзотичен хотел "Мериголд".

- Какво слушаш в колата?

- Лана дел Рей, Адел, джаз, Ян Гарбарек, Стинг, Бруно Марс, "Чамбао", класика...

- Красотата пречи или помага?

- Помага.

- Пътят или целта?

- Пътят.

- Най-екстремно преживяване?

- Рафтинг по буйна гръцка река.

- Най-якият концерт?

- Шаде - от турнето за албума "Soldier of Love"

- Кой трябва да е следващият X factor?

- Който съумее да убеди публиката, че заслужава титлата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай