Котешки братя крадци с криминална серия в Есекс

Котешки братя крадци с криминална серия в Есекс | StandartNews.com

Есекс. Двата котарака Ерик и Ърни, които живеят в английското графство Есекс, прибирайки се от разходки, са довлекли вкъщи над 100 различни предмета, в това число обувки, чехли и ръкавици, пише Би Би Си. Двамата едва не отмъкнали от съседите детска скаутска униформа, но били заловени на местопрестъплението. Стопаните на животните - Маргарет и Еди Боди от Брейнтрий, безуспешно показвали на котаците банкноти от 5 и 10 паунда с надежда, че те ще разнообразят плячката си и ще донесат вкъщи някоя и друга банкнота.

Котешките братя, които сега са на по 4 години, били намерени случайно край пътя. "Първата вещ, която донесоха вкъщи, беше перо за бадминтон, откраднато от съседските деца", разказва пред Би Би Си мис Боди. Последвали детски обувки в огромни количества - отначало котараците донасяли едната обувка, на следващия ден не забравяли и втората, та да си формират чифт. Според стопанката им по-малкият брат Ърни е по-голям майстор в кражбите. Той се научил дори да мяука по–осбено, когато сякаш информирал стопаните за донесена плячка.

Част от котешките трофеи Маргарет Боди върнала на съседите, а останалото отнесла в благотворителния магазин. Ерик и Ърни са новите членове на котешката банда, която плячкосва из източна Англия. В нея влизат още Тео от Ипсуич и Денис от Лутън - крадливият котарак, който има собствени страници във Фейсбук и Туитър, а също и профил в музикалния сайт Youtube.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай