Кийра: Като пия, ставам зла

Кийра: Като пия, ставам зла  | StandartNews.com

Кийра Найтли призна, че става параноична след пиянска нощ и на следващия ден се извинява на приятелите си за поведението си.

"О, Боже, винаги се извинявам като си помисля какви съм ги вършила през нощта. На следващия ден изведнъж се сещаш: "Колко груба бях! Трябва да намаля алкохола", казва една от любимките на Холивуд.

Джъстин Бийбър е арестуван в Маями за шофиране в пияно състояние. Той е заподозрян и за участие в нелегална гонка с автомобили. Инцидентът е станал днес около 4 часа сутринта. Тийнзвездата е карал взето под наем ламборджини. Джъстин се е състезавал в района с друг автомобил, чийто шофьор също е задържан. След като тестът отчел алкохол в кръвта му, Бийбър бил отведен от полицаите.

Ванеса Паради пожела на Джони Деп щастие с новата му изгора Амбър Хърд. Деп и Паради бяха заедно в продължение на 14 години и имат две деца - Лили-Роуз и Джак. Приятел на 41-годишната французойка твърди, че тя вече не страда по Деп: "Ванеса не е огорчена. Няма драма. Щастлива е". Новата любов на Паради е неин сънародник и връстник - певецът Бенжамeн Биолай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай