Кейт Мидълтън ражда естествено

Кейт Мидълтън ражда естествено | StandartNews.com

Лондон. Бъдещият крал или кралица на Великобритания ще се роди в частното крило на болница "Сейнт Мери" в лондонския квартал Падингтън, съобщиха официално от Бъкингамския дворец.

Остава по-малко от месец до появата на бебето на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и съпругът й принц Уилям и приготовленията за това са вече ясни. Принц Уилям ще присъства на раждането на детето си в същата клиника, в която са родени и той и брат му, припомня британският вестник Телеграф.

Дворецът сложи край на спекулациите около пола на бебето като настоява, че Уилям и Кейт не знаят какъв е и не искат да знаят, докато не се роди наследникът им.

Двама лекари ще израждат бебето. Това са бившите и настоящите гинеколози на кралицата Маркус Сачел и Алън Фартинг.

Беше съобщено още, че Уилям ще си вземе само две седмици отпуск по бащинство след раждането, преди да се върне на работа. Той е пилот на спасителен хеликоптер в Кралските военновъздушни сили. Преди вълнуващото събитие той няма да излиза в почивка, което означава, че може да му се наложи да бърза, за да не изпусне появата, тъй като неговата база се намира в Ангълси на почти 500 километра от Лондон.

До раждането Кейт ще дели времето си между двореца Кенсингтън и дома на родителите й в Бъркшайър. Кралската болница там също е инструктирана в случай, че бебето тръгне по-рано.

А когато то вече се появи на бял свят, разгласяването на новината ще стане по традиционния за кралското семейство начин и чрез модерните технологии. Първият случай повелява хартиен бюлетин от медицинския екип, в което са записани полът, време и теглото на новородонето, да бъде окачен на дървен статив пред Бъкингамския дворец. Малко след това събитието ще бъде оповестенo в официалния кралски туитър.

Ако Кейт роди през нощта, новината няма да бъде оповестявана, докато кралицата не се събуди. Нейният сън няма да бъде нарушаван само за да й се съобщи за раждането.

Кралската двойка все още не дава индикации, че се е спряла на име за бебето си. Когато се роди Уилям, името му бе обявено седмица по-късно, тъй като принцеса Даяна и Чарлз нямаха съгласие по въпроса.

Междувременно в букмейкърските къщи тече постоянен поток от залози за това, че бебето ще е момче, тъй като преди време Кейт беше снимана да купува синьо бебешко кошче заедно с майка си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай