Избират Мисис Баба на България и Баба на Вселената

Избират Мисис Баба на България и Баба на Вселената | StandartNews.com

София. На 21.01.2014 г. – Бабинден – за пети пореден път ще се избере най-красивата баба на България – „Мисис Баба" 2014. Над 300 кандидатки от цялата страна са заявили желание да участват в надпреварата, а до финала журито е допуснало едва десет. Целта на този конкурс е даде пример за съвременна баба – поддържана, със самочувствие, лично пространство, работеща, щастлива и радваща се на живота, любяща майка и баба.

Миналогодишната победителка „Мисис Баба" 2013 – Татяна Трайкова ще предаде своята корона на „Мисис Баба" 2014. Но не това е най-интересното. Тя ще представлява България в третото издание на международния конкурс „Grandma Universe" 2014. Участие в тази надпревара са заявили 10 държави. Новата носителка на титлата "Grandma Universe" ще бъде избрана на 21.01.2014 в България. Своята екслузивна корона и лента тя ще получи от първата носителка на титлата „Мисис Баба" 2010 – Капка Амзина, която е и домакин на надпреварата за "Grandma Universe" 2014.

Организатор на събитията „Мисис Баба" 2014 и "Grandma Universe" 2014 е сдружение „Famous", а продуцент на двете прояви е Меги Савова.

Събитието по традиция ще има и благотворителен характер. Средствата ще бъдат предоставени на Санка Христова, една прекрасна и всеотдайна баба, която сама отглежда внучето си след нещастен случай с родителите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай