Гришо се татуира заради Шарапова

Гришо се татуира заради Шарапова | StandartNews.com

Григор Димитров явно наистина е влюбен в Мария Шарапова. Българинът си е направил татус специално, за да зарадва рускинята. Това твърдят световните медии. Няколко часа по-рано в интернет се завъртя снимка на Гришо, на която ясно се вижда, че той има татуировка в горната част на лявото бедро.

Все още остана загадка какво има Гришо в гащите си, тъй като от татуса се вижда много малка част. Иначе българинът изигра нов драматичен мач в шведския град Бостад. Гришо се измъчи срещу италианеца Филипо Воландри 2-6, 6-1, 6-4 за час и половина, но все пак стигна четвъртфиналите. Там Димитров ще срещне Хуан Монако от Аржентина или квалификанта Хенри Лааксонен, които играха късно снощи. С класирането си за четвъртфиналите хасковлията си осигури 12 730 евро и 45 т. за ранглистата, което е половината от тези, които има да защитава от миналогодишния полуфинал. Снощи Гришо отново бе на кортовете в Бостад. Българинът игра на двойки с треньора си Микаел Тилстрьом срещу дуета Клаасен/Брюнстрьом.

В същото време Мария Шарапова се отдаде на двудневна почивка в Мексико. "Сега трябва да пазя диета. Изядох 10 порции гуакамоле", каза Маша пред sovsport.ru. Гуакамоле е ястие от мексиканската кухня. То представлява разядка от пюрираната вътрешност на авокадо най-често с добавени лимонов сок и нарязани на ситно домати, лук и чушки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай