Гришо оставя Маша заради баба

Шарапова е котка, а българинът залага на обаяние

Гришо оставя Маша заради баба | StandartNews.com

И врачките започнаха да се занимават с личния живот на Гришо и Маша. Най-одумваната тенис двойка на годината попадна във фокуса от предсказания на победителката в телевизионното руско шоу "Битката на екстрасенсите" по ТНТ Наталья Воротникова.

"Жалко, че Мария не оцени словенския баскетболист Саша Вуячич. От него щеше да излезе прекрасен съпруг, но съдбата не бе отредила да бъдат заедно. Те са съвсем различни. Шарапова е активна, обича да ходи по купони и да бъде център на внимание. Саша много я ревнуваше. Неговата мечта е да има голямо семейство и съпругата му да е добра домакиня и майка. Маша още не е готова да изпълни тази роля. Тя е твърде енергична, за да си стои у дома. Нуждае се от възхищението на феновете. Тя е като котка, която се разхожда", казва Воротинкова и продължава да гадае за нашия Григор Димитров.

"Той е абсолютна противоположност на Вуячич. Егоист, обича славата и затова с Мария си подхождат, но реализират амбициите си по различен начин. Шарапова предпочита много да работи, той се ползва от обаянието си. С Гришо трудно се общува, харесва му да ръководи и има високо самочувствие. Виждам как след година ще започнат проблемите в кариерата му. Има много недоброжелатели около него, но Димитров ще се справи. Ще стане треньор. Ще се ожени след няколко години, но не за Мария, а за жена, по-възрастна от него и с две деца от предишен брак. Шарапова ще се омъжи много по-късно. Кариерата й ще продължи дълго, но на 32 ще има възможност да роди. И ако се реши, детето ще бъде голямата й подкрепа в живота и ще я дари с две внучета", завършва предсказанието си рускинята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай