Фенове газят албуми на Шамара

Фенове газят албуми на Шамара  | StandartNews.com

Биг Ша си навлече гнева на собствените си фенове. Български емигранти в Щатите качиха в нета демонстративен клип, превърнал се бързо в хит из социалните мрежи.

На видеото се вижда как експочитателите на Шамара подреждат дискове с албуми на рапъра на паркинг. После палят два луксозни "Додж Чарджър" и минават зрелищно с гумите през тях. Видеото се случва на щатски паркинг, а причината е активната политическа позиция на Шамара в подкрепа на управляващите.

Сред потрошените дискове се забелязва и касетка, каквато отдавна не може да се намери никъде. Става дума за култовия първи албум на Гумени глави - "Квартал 41", издаден през далечната 1994 г., който явно е бил с голяма сантиментална стойност за собственика му. Реликвата е била пазена близо 2 десетилетия и пропътувала хиляди километри в презокеански полети, за да свърши толкова брутално под гумите на доджовете.

Видеото пък си навлече гнева на Биг Ша, който веднага нарече унищожителите на дискове соросоиди, бойковисти и прокопиевци. "Щом чак толкова скъпи анти-Шамара кампании се правят, не се плашете, момци, на правия път сме", заяви рапърът във фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай