Фенки заключват Деси за снимка

Фенки заключват Деси за снимка | StandartNews.com

Деси Бакърджиева грее от малкия екран дори в мрачната роля на Диана - съпругата на Виктор Арнаудов (Даниел Владимиров) от "Фамилията". Тя е загубила любовта на благоверния си, но печели сексуални етюди с журналиста, изигран от Асен Блатечки.

За Диана

Може би така съм устроена и възпитана, че да харесвам героините си и винаги да търся оправдание за постъпките им. Недопустимо е да се толерира насилието и агресията, да се унижава човешкият дух и достойнство. Ролята на Диана е изключително важна, защото носи своето послание към безброй жени, които са малтретирани и унижавани. Сигурна съм, че винаги има изход от подобна ситуация. Жените като нея трябва да повярват, че те заслужават да бъдат щастливи. Едно от основните неща, които съм научила от моя професор Енчо Халачев, е, че самонаблюдението е първата крачка към провала пред камерата и на сцената. Когато изграждаш образ, не е нужно да разсъждаваш как изглеждаш, а как мислиш, действаш! Да създадеш герой е като да отгледаш същество, да го възпиташ, да му покажеш как да ходи, да се облича, да говори, да мисли, да го разбереш и да го оправдаеш - независимо какво е, добро или лошо.

За емоционалната зависимост

Не мога да давам рецепти за живота. Трябва да бъдем по-борбени и с повече вяра да подхождаме към проблемите и препятствията. Любовта е движеща сила за много от нас, но тя не бива да бъде разрушителна и унизителна. Всеки човек може и трябва да се стреми да бъде по-добър, да бъде креативен. Никой не е безгрешен, но това не трябва да ни спира да се борим, да мечтаем, да обичаме, да се образоваме и да търсим начин, за да откраднем малко повече светлина за душите си! Любовта може да е сляпа, но това не значи, че трябва да е манипулируема и малтретирана. Човек се учи цял живот, че истинската любов е способна на чудеса.

За истинската любов
Истинската любов е като феникса, който има два духа - този на огнената птица, пазител на Света, и този, който олицетворява безграничната ярост, способна да изгори в пламъци земята. Птицата е надарена със способността да се регенерира и поради това не може да бъде наранена. Но често е самотна. Фениксът символизира живота след смъртта, триумфа над бедствията, той е новото начало, божественото. В любовта трябват двама души, които да намерят своята хармония на характерите. Ако няма истина и доверие, значи нещата безвъзвратно са изчезнали.

За Блатечки

Асен Блатечки е човекът, на когото може да се разчита. Голям перфекционист и професионалист. Така работи, че въобще нямаш време да се разсейваш. Уникален е. Познаваме се от повече от 15 години. В киното винаги можеш да подведеш зрителя относно това дали двама души се обичат само на екрана и дали се целуват "истински". Има си професионални трикове. Но действителните отношения няма как да ги изиграеш без добрия партньор.

За славата

Телевизията те прави популярен за кратко време, но е опасна, защото може да те сложи в рамка, която спира развитието. Попадала съм на абсурдни ситуации - хора, които пищят по улиците, коли, които ме засичат, за да ме снимат, мъж, хвърлящ се на капака, за да получи автограф, момиченца, които ме заключват в стая, за да се снимаме. Но това в повечето случаи е изключително мило и те кара да се чувстваш щастлив.

За красавиците

Не се възприемам като красива. Честно - изобщо не се харесвам и трудно се гледам на екран, въпреки че е необходимо, за да видя грешките си. Но това не означава, че не се уважавам.
Защото нищо в живота си не съм получила даром, а в резултат на много труд, лишения, емоции. Била съм много наранявана и предавана, но съм преодолявала трудностите и съм продължавала напред. Понякога загадъчното поведение ни провокира да определим някого за красив, без той да е копие на холивудска знаменитост или да оглавява класация. Човек е красив, когато е наясно със себе си, когато има специфичен чар, стил и самоуважение. Красотата е вътрешното състояние на духа и то се отразява и на тялото. Излъчването би могло да определи жената като перфектна, фатална, сексапилна.

За дъщеря си

Анна-Мария е моето слънчице. Много е емоционална и артистична. Скоро ще навърши 10. Понякога се изненадвам колко зряло разсъждава за определени житейски теми. Има много неща, които се уча от нея - най-вече на искреността и вярата. Интересува се от пеене, рисуване, театър и балет. Надявам се да избере друга професия. Надявам се, че съм добра майка. Това е много голяма отговорност и е прекрасно чувство на дълг и любов. Съвкупност от предизвикателства. Децата са най-прекрасните същества на света - от моментите, в които разбираш, че са малки откриватели и невръстни мъдреци, до щуротиите, които понякога те карат да се разплачеш или да си строг, за да разберат правилно грешката и да не я повтарят. Искам детето ми да бъде самостоятелно, амбициозно, работливо, дипломатично и да умее да се защитава. Да знае каква е цената на спечеления трофей и неговата загуба. Досега не съм лъгала дъщеря си и нямам намерение да го правя. На някои неудобни въпроси отговарям кратко, като обещавам подробностите да ги кажа, когато му дойде времето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай