Елен Колева с нова тръпка

Актрисата е в опасна близост с колегата Кирил Симеонов

Елен Колева  с нова тръпка | StandartNews.com

Чаровната Елен Колева вече е в обятията на нов красавец. Това е младият актьор Кирил Симеонов. За любовната тръпка на красивата актриса се заговори още когато тя се появи с него на партито, организирано от бизнесмена Петко Димитров по случай рождения му ден. Тогава Симеонов почти цяла вечер не се отдели от хубавата Елен. Снимка на новата арт двойка, публикувана във Фейсбук страницата на Кирил отново раздуха мълвата за сърдечна връзка между двамата. Няма спор, че изглеждат привлечени един от друг, което се вижда от интимната поза и замрежените им погледи.

Споделената близост на Елен и Кирил допадна на феновете им, които побързаха да изразят одобрението си. За новия мъж в живота на Елен се заговори още в началото на лятото, когато тя зарадва мъжката аудитория в мрежата със секси снимки от плажа. Тогава намекна, че е с ново гадже, но не го показа.

Елен имаше зад гърба си дълга и доста бурна връзка с майонезения бос Александър Найденов. След него я спрягаха за изгора на Иво Аръков, но двамата казаха, че са само приятели. Сега изглежда зеленооката красавица най-после е открила истинската любов, коментират светски хроникьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай