Джейсън Стейтъм на крачка от смъртта във Варна

Джейсън Стейтъм на крачка от смъртта във Варна | StandartNews.com

Варна. Холивудската звезда Джейсън Стейтъм претъпял тежък автомобилен инцидент докато снимали "Непобедимите 3" във Варна. Инцидентът бе описан като преживяване "близко до смъртта" от Тери Крюс, колега на Стейтъм от снимачната площадка на екшъна, при гостуването му в шоуто на Джей Лено.

В рамките на снимките в България Джейсън паднал в Черно море докато шофирал камион.

"Имах преживяване близко до смъртта. Правехме каскада и Джейсън Стейтъм караше камиона, а ние се предполагаше, че трябва да сме на този камион, но по някаква причина ние се заговорихме, пиейки шейкове и той влезе в камиона... Джейсън буквално трябваше да спре камиона на ръба на Черно море. Да, ама, камионът не спря. Камионът се преобърна в Черно море заедно със Стейтъм", описва инцидента Крюс.

"Там е работата - човек си представя екшън филм и си казва - ако това се случи, ще сграбча камиона, ще направя всички тези неща. Но в реалната ситуация аз просто успях да изкрещя "Джейсън, Джейсън!", призна си Крюс.

"Аз съм се свил на земята, той е във водата, в камиона, всички се побъркваме. Всички крещят, аз плача, а той буквално се измъква, изплува отгоре, а камионът потъва. И ние трябваше да сме върху това нещо, аз трябваше да съм там", разказва за ужаса от случката актьорът.

"Той се върна обратно, изсушиха му дрехите и просто казва: "Ще го заснемем отново, ще поснимаме още малко." А аз си викам "Какво!?". Нека да ви кажа нещо: Джейсън Стейтъм е едно истинско лошо, лошо, лошо момче", допълва Крюс.

Целият екип на „Непобедимите 3" е застрахован срещу злополуки. Ако нещо се случи с някой от актьорите, обезщетението е на стойност милиони долари.

'Непобедимите 3′ ше въведе нови герои, които ще се играят от Харисън Форд, Джаки Чан, Уесли Снайпс, Антонио Бандерас и лошото момче във филма Мел Гибсън. Сред младите попълнения е и Келън Лутц.

Премиерата на лентата е на 15-ти август 2014г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай