DMX пак попадна в ареста

DMX пак попадна в ареста | StandartNews.com

Спартанбург. Рапърът DMX, чието истинско име е Ърл Симънс, бе арестуван пред летище в южна Калифорния в понеделник за управление на кола без книжка и застраховка, според полицията на Спартанбург Каунти, предаде Ройтерс.

Полицията на летището, запознати със Симънс и неговата дълга история от арести, го е спряла, докато е карал към международното летище рано в понеделник вечерта, заяви полицейски диспечер.

Рапърът, който живее в Южна Каролина, е бил арестуван, тъй като не е притежавал валидна шофьорска книжка.

"Той е бил задържан за дребно нарушение и в прекарал само три часа в затвора", каза Доменик Нати, говорител на рапъра. "Този кратък арест няма да засегне никой от предстоящите му концерти."

За 42-годишния изпълнител това са поредни проблеми със закона през тази година, като той беше освободен от поредния си престой зад решетките в събота.

DMX беше задържан през февруари за шофиране без документи, след това през юли за каране в нетрезво състояние, а последно той наруши правилата през август, когато беше зад волана въпреки издадена от съда забрана за това. Тогава той също така е проявил агресивно поведение към полицай, а в автомобила е намерена марихуана.

Първият му арест датира от 1999 г., когато е обвинен в изнасилване, но впоследствие е оправдан. През годините той се е изправял пред съда във връзка със случаи на притежание на кокаин и марихуана, непредумишлена стрелба по чичо си, нецензурен език по време на публични изяви и жестокост към животни.

Концертът на рапъра в София е планиран за зала "Христо Ботев", а билетите са на цени между 25 и 55 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай