Дарина води италиански туристи

Дарина води италиански туристи | StandartNews.com

Дарина Павлова иска да превърне България в топдестинация за италианските туристи. Бизнес дамата беше в родината си миналата седмица и доведе известния продуцент Паскал Вичедомини.

Двамата успяха да влязат на снимачната площадка на "Непобедимите 3", където взеха интервюта от Силвестър Сталоун, Джейсъм Стейтън, Уесли Снайпс, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен и от изгряващите таланти Калън Лъц и Ронда Роузи. Шефът на "Ню имидж" Ави Лернер лично посрещна Дарина и колегата й.

Идеята на Павлова е да представи България като новия Холивуд и така да доведат италиански фенове у нас. Дарина и приятелят й обиколиха Златни пясъци, Варна и близките курорти с цел представяне красотата и възможностите на българското Черноморие. Също ще присъстват кадри от културните забележителности на региона, пристанището, разнообразните места за забавление в града, голф игрищата в близост до морската столица, атракциите по плажа и Аквапарка.

Заснетият материал ще бъде епизод от предаването на Вичедомини On the Road Again, което се излъчва по RAI TV. Водещият следва кинозвезди по най-различни места из света, докато снимат продукциите си. В българския епизод на On the Road Again ще участва Дарина Павлова.

Вичедомини е създател и продуцент на фестивали в Капри и Лос Анджелис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай