Чарлийз взима второ дете

Чарлийз взима второ дете | StandartNews.com

Чарлийз Терон потвърди, че е в процедура на осиновяване на второ дете, но не е решила дали иска афроамериканче, какъвто е първият й храненик.

Според нейния говорител тя трябва да има още един малчуган до края на годината. Носителката на "Оскар" иска братче или сестриче на 2-годишния Джаксън, но не по-голямо от 5. През уикенда Чарлийз спретна голям купон за рождения ден на Джаксън. Запознати твърдят, че новата й тръпка - Шон Пен, също е бил на партито. Звездата от "Реката на тайните" все повече хлътвал по колежката си. Плейбоят, през чието легло минаха десетки известни жени, сред които Мадона, Петра Немцова и Скарлет Йохансон, твърди, че е "луд" по южноафриканката. Тя му отвръщала със същото. Двамата потвърдиха публично, че са двойка, след като се появиха на благотворително събитие за набирането на средства за Хаити, организирано от актьора.

"Те са лудо влюбени един в друг. Страстта им е голяма и нищо чудно да се оженят", казва техен познат пред американски светски сайт. Шон вече е готов за нов брак, след като преди 4 години се разведе с Робин Райт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай