Борисов отново без Фейсбук

Борисов отново без Фейсбук | StandartNews.com

София. Хакери посегнаха отново на профила на Бойко Борисов в социалната мрежа Фейсбук. Последната му публикация на стената бе след снощното му участие в предаването на Кеворк Кеворкян по Нова телевизия. Лидерът на ГЕРБ сложи линк към интервюто му за телевизията, след което верните му последователи забелязаха, че той не им отговаря тази сутрин, а по-късно откриха, че дори търсачката във Фейсбук не го намира, а изписва: „За съжаление страницата не е налична. Може би сте последвали повредена връзка или страницата е била премахната".

От пресцентъра на ГЕРБ са потвърдили за „Фокус", че и двата профила на бившия премиер са блокирани и той няма достъп до тях. "Профилът ми във фейсбук отново е блокиран. Направени са много фалшиви, които използват моето име, снимките и статусите", оплака се Борисов от профила си в Туитър.

Неотдавна Борисов се оплака, че са хакнали (разбили) чисто новия му профил, който си направи, за да коментира изказванията на своите политически опоненти, актуалните събития в страната, както и да общува със симпатизанти на ГЕРБ. След като го възстановиха на връх историческото откриване на прохода „Маказа-Нимфея", Борисов побърза да се похвали, че е на линия и поздрави обществото за събитието. Няколко дни по-късно той събра над 9 000 последователи и започва да качва снимки от срещи с тях и да отбелязва тези, които имат профили в социалната мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай