Бобо и Редмен в акция

Бобо и Редмен в акция | StandartNews.com

Мощно парти поля премиерата на Pааri - високоадреналиновото видео на Бобо, Редмен и Боби Леон. Приключението започна точно преди година, когато легендарният американски рапър пристигна в София за снимките към общото парче. Той е избрал инструментала на хита, създаден и продуциран от родните Symphonics.

Камерите са се завъртели за ден в зловеща крипта, превърната в ъндърграунд клуб, огромен парти автобус и червен кадилак. Освен Редмен в шоуто участват 100 Кила, Лора Караджова, Майкъл Флеминг, Джами, близначките Доротея и Емануела Толеви, 50 красавици от всички топбалети. За разлика от други песни на родни изпълнители с чужди гост вокали, този път Бобо и Боби Леон залагат на български текст. Неслучайно Бобо е член на "България си ти" и миналата седмица пя в Брюксел в Деня на добрата новина, на който националното движение беше съорганизатор.

Редмен ще включи песента и в авторския си соло албум. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, оператор е Иван Вацов. Зад пулта в октомврийската нощ застанаха DJ Groouy и пристигналият за събитието македонски рапър и DJ Toni Zen.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай