Адреналинката Ени гостува в „Господари на ефира"

Адреналинката Ени гостува в „Господари на ефира" | StandartNews.com

София. Адреналинката Ени ще гостува в петък вечер в „Господари на ефира", съобщиха от продуцентската къща на предаването.

Евгения Радилова - Ени беше част от първата двойка адреналинки на шоуто заедно с Теодора Стоилова - Теди.

Преди 8 години, след като приключи ангажимента й в „Господари на ефира", Ени отлетя за Ню Йорк, където спечели Златния медал на своята театрална академия в Ню Йорк. Преди нея тази награда са печелили Робърт Редфорд, Дани Де Вито и Катрин Хепбърн. След успешното завършване на академията, пътят на екс-Адреналинка към големите сцени на Бродуей е открит. Поверяват й главни роли в представления като „Кървава сватба" и други, до момента 15 спектакъла. Снимала се е и в 10 филма. Едно от най-впечатляващите и участия е в хитовия сериал „Закон и ред", разказват продуцентите.

Извън кариерата си на актриса Ени има изяви и като фотомодел. Заснела е 5 ТВ реклами и над 30 печатни. Работила е с някои от най-добрите фотографи в света и дори е снимала фото сесия с Адриана Лима.

Освен всичко това, между многото й проекти, тя намира време да преподава актьорско майсторство на деца. Създаде и своя театрална компания, наречена Dare to Speak („Осмели се да говориш"). Една от причините за завръщането й в България, освен да види семейството, приятелите и колегите си, които не е виждала от години, е да събере за сега малък екип от артисти, така че да работи в САЩ, но и в България.

За тези и другите си планове и все още неосъществени мечти, Ени ще разкаже на Зуека и Рачков в студиото на „Господари на ефира" в петък от 23 часа по Нова телевизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай