Адел стресна англичани с небрежна визия

Адел стресна англичани с небрежна визия | StandartNews.com

Лондон. Адел изненада англичани с ежедневната си визия на майка. Известната британска певица бе заснета от папарак на "Дейли Мейл" на пазар в Лондон. На снимката се вижда, че тя е с набързо вързана на кок коса, без грим и носи на ръце своя син Анжело.

„Червени устни, перфектна прическа, блестящи дрехи ... Когато става въпрос за червения килим, Адел със сигурност знае всички съставки, за да има перфектната визия. Но когато отива на пазар в Лондон, тя по-скоро прилича, добре де, на една от нас", пише сайтът.

Тесният клин, широката жилетка, маратонките Nike в черно и бяло, светлото лице, са прикритието на 25– годишната певица, което й помага да бъде по-трудно разпознаваема сред тълпата около мебелния център Chelsea Harbour Design Centre, който тя разгледа със сина си. Много хора обаче я познаха, въпреки небрежния й вид, някои дори бяха шокирани от това, че Адел е съвсем различна без грим, пише още "Дейли Мейл".

"Тя дойде, за да избира мебели и влезе в няколко различни изложбени зали, но не остана дълго. Не мисля, че ще купи нещо", каза служителка в мебелния център. И добавя, че в търговския обект идват много знаменитости и всички са облечени съвсем нормално, така че да не се набиват на очи.

Вчера много таблоиди обявиха, че певицата ще изненада своите фенове с рап парче, което е нещо ново за Адел, която пее предимно балади. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай