5 причини мъжът да се ожени по интернет

5 причини мъжът да се ожени по интернет | StandartNews.com

Световната мрежа ви помага да се ориентирате в характера и интелекта на избраницата още преди да сте я видели на Моста на влюбените.

"Любовта е сляпа" - това е най-употребяваното изречение при взаимното привличане. Да се чуди човек как може да не вижда, когато обектът на желанието е винаги пред очите на мъжа - вълнуващ поглед, стегнати гърди, заоблено дупе. Даже напоследък е модерно да се казва, че е бразилско. Хем да не е много малко, но пък да е стегнато. Всъщност мъжете наистина може да получат слепота, ако залагат само на външни физически белези.

Ако все още сте ученик, хубаво, опитайте от всичко. Но ако сте тръгнали да си търсите булка, не стреляйте напосоки в дискотеката. Там ще хванете за ръка първата девойка, която накара пулсът ви да забърза, и ще си помислите, че сте попаднали от раз на "златна рибка". Ще разберете, че това е кардинална грешка - т.е. заблуда на сетивата. Това стана ясно обаче, когато рибките в живота ви станат повече от 5. Сигурен съм, че съмнението коя от тях е била по-златна, ще ви гложди до края на живота ви. Или поне до момента, в който осъзнаете, че блясъкът пада още в края на първата година.

Затова ето и първата причина да се ожените по интернет -

заложете на божественото начало

опрете се на вярата, че Господ си знае работата и събира сродните души. Девет от 10 щастливи двойки, запознали се в мрежата, възприемат историята като дар от Бога. Сантименталните хватки във вездесъщата световна мрежа вероятно ще ви заприличат на игри на рулетка, но пък помислете колко несравнимо е удоволствието след време да извикате "бинго".

Ако сте напълно хазартен тип, просто кликнете на някой новопоявил се профил в icq-то. Ако не се появява, то просто напишете в търсачката какво предпочитате като възраст, физически данни, образователен или социален статус. Ще се появят поне двадесетина опции - така че стреляйте напосоки. Ако ви отвърнат, то още на петото изречение ще знаете дали отсреща стои сериозно същество, или е поредната старлетка, която търси социални контакти. Поне със сигурност ще изясните дали девойката издирва секспартньор за вечерта, или се прави на "трудна" и си заслужава да бъде сваляна. Освен това в анонимната отначало комуникация бързо ще се ориентирате дали срещу вас стои интернет злодей, който пише 4 вместо "ч" и никога в живота си онлайн не е използвал кирилица, а когато се опита да напише изречение, прави по 3-4 грешки. Поне ще ви светне дали в главата й всичко е "овъртяно", а не "увъртяно". Когато ви напише "Ще те учаровам силно, като се видим", бягайте надалеч. Т.е. просто натиснете бутоните Alt и F4 и затворете екрана на компютъра.

Ето и втората причина да се ожените по интернет - там

по-лесно ще разбере колко е грамотна

дамата от другата страна, а това не е толкова лесно в дискотеката. Няколко последващи поста ще ви дадат възможност да уточните дали съществото отсреща може въобще да разсъждава, или просто главата й е пълна с дочути по купони езикови шаблони. Ако още на второто изречение чуете "Колко е яко това, как го измисли?", се откажете веднага от флирта, колкото и горещ да ви струва той в перспектива.

Третата причина е още по-тривиална - бъдещата партньорка е филтрирана от близките ви. Тя е била допусната поне от един от тях като свой приятел и вероятно е споделила общи виждания по обществен проблем. Гледайте все пак да не попаднете на приятелства, осъществени покрай модерните от месеци протести. Те свързват противоположни характери и светоусещания в името на всеобщо отрицание.

Колкото и приятелски настроени да са социалните мрежи като Фейсбук и Туитър, когато избирате спътница в живота, направете собствено разследване на няколко профила и се ориентирайте в социалните, политически, културни, модни предпочитания на бъдещата ви брачна цел. Световната мрежа вече дава опция, която никой в реалния живот няма да предложи -

да влезете за секунди под кожата

и в мозъка на избраницата ви. Можете да видите как реагира на всенароден гняв, на всеобща тъга или на общожитейска драма. Т.е. ще разберете дали е егоист и я интересува единствено собственият й блясък, дали е съпричастна на човешката мъка, как понася гранични състояния, дали изпада в истерия...

Четвъртата причина е повече от важна - интернет прави възможно да видите дали вашият блян и обект допада на приятелите си. Разузнайте как реагират на постингите - дали се дразнят от мненията й, защото са провокативни, или са съгласни с тях, защото са тънко манипулативни.

Последната, петата, причина да се ожените по интернет е най-важната. Ако видите, че нещата не се получават и не можете да й дадете повече от 8 точки по десетобалната система,

си тръгвате без обяснения

Отсрещната страна няма никакъв шанс да ви срещне на купон, в училище или дори на футболен мач. Просто натиснете бутона "Отказ от приятелство" и изчезвате за 60 секунди. Защото е дошъл моментът за следващия опит по пътя към Голямото щастие.

И никога не забравяйте, че интернет запознанството е винаги подстъп към истинския "гръм от ясно небе". А той може да ви сполети, когато си биете среща на Моста на влюбените. Кога ли? Когато се съберат стрелките на часовника. Измъкване няма. Вече ви е уцелил Купидон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Danail dinev mirchev
преди 5 месеца

Трсяи жена.даме.

Откажи