Зрител си тръгва с часовник от Garanti Koza WTA Турнира на шампионките

Зрител си тръгва с часовник от Garanti Koza WTA Турнира на шампионките | StandartNews.com

София. Организаторите на Garanti Koza WTA Турнира на шампионките в София разкриха за "Стандарт нюз" и трета награда за зрителите в „Арена Армеец София" – луксозен швейцарски часовник от един от спонсорите на състезанието Baume et Mercier. Той ще бъде изтеглен в петък, 31 октомври. Ако спечелилият е мъж – той ще получи часовник от серията Capeland, aко е дама – наградата ще е от серията Classima.Реномираната швейцарска фирма Baume et Mercier, основана през 1830 г., ще предостави още пет часовника. По два от тях ще бъдат връчени на носителката на трофея и финалистката в Garanti Koza WTA Турнира на шампионките – съответно по един за тях и един за човека с най-важна роля в кариерите им. Петият луксозен подарък ще получи българската тенис звезда Цветана Пиронкова.

Припомняме, че миналата седмица организаторите на турнира обявиха най-голямата награда за зрителите - чисто нов автомобил Hyundai i10, който ще бъде изтеглен след финалната среща на 2 ноември. Късметлия от зрителите ще може да спечели и 4-дневна екскурзия за двама за турнира Istаnbul Cup (24-27 юли).

Феновете по трибуните ще могат да пускат своя талон за участие в жребия за наградите в кутии, разположени в предверието на „Арена Армеец София". Талоните ще се натрупват, като всеки ден ще се тегли по един печеливш. Така автомобилът ще може да бъде спечелен от всеки зрител – независимо в кой ден от състезанието е бил в залата, а спечелилият часовника и екскурзията в Истанбул ще бъде определен измежду зрители, попълнили и пуснали своя талон, в първите пет дни.

От 28 октомври до 2 ноември осем от най-добрите тенисистки в света ще играят за престижния трофей в Garanti Koza WTA Турнира на шампионките. Вече са ясни седем от участничките. Това са Екатерина Макарова (Русия), Доминика Цибулкова (Словакия), Андреа Петкович (Германия), Карла Суарес Наваро (Испания) и Ализе Корне (Франция), както и получилите „уайлд кард" Цветана Пиронкова и Флавия Пенета (Италия).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай