Завърши VI-то издание на AT Tennis Adventures

Завърши VI-то издание на AT Tennis Adventures | StandartNews.com

ТК "Левски-София" в Борисовата градина бе домакин на шестото поредно издание на AT Tennis Adventures – част от календара на НТЛ. В Premium 18+ победител в групата е Трифон Стефанов. В групата на 18-35 Здравко Пешаков спечели първата си титла от НТЛ.

Пламен Божков е победител при мъжете 35+, като на финала той победи Борислав Ангелов в два сета.

Кирил Стоянов направи дубъл като спечели две титли на този турнир – на сингъл в своята възрастова група 45+ и на двойки мъже 45+, заедно с партньора си Иван Йовчев. В сингъла той победи Пейчо Пейчев в два сета. При двойките победата дойде след епичен мач с ветераните от Пловдив - Георги Бучков и Григор Михов завършил 6:4 и 7:6.

При мъжете 55+ победител от шестото издание на AT Tennis Adventures е Иван Запрянов.

При двойките до 45 втора поредна титла спечелиха Илия Петров и Христо Боянов от Пловдив, с което дадоха сериозна заявка за Голямата награда на SEIKO в този формат. На финала те победиха временните водачи в ранглистата Веско Трифонов и Григор Шопов след страхотен обрат в първия сет от 0:6.

Победителите получиха наградни ваучери от HEAD, а финалистите –от електронен сайт tennisselect. Медицинското обслужване на турнирите от лигата се осигурява от АЛМИРАЛ Гел.

Следващият турнир от календара на лигата е на 30-31 юли, СК Дема, в София, и включва форматите индивидуално мъже и двойки мъже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай