Стартира Green Set Santa Marina Series

Стартира Green Set Santa Marina Series | StandartNews.com

Ваканционно Селище „Санта Марина" - Созопол ще приеме на 16-17 април първия турнир на Национална Тенис Лига - GREEN SET SANTA MARINA SERIES, които от тази година влизат в календара на лигата. Турнирът е и един от трите от категорията NTL300.

В надпреварата са включени два формата – индивидуално мъже и смесени двойки. Любезен домакин на проявата е тенис център „Санта Марина". SANTA MARINA TROPHY е името на сингъла за мъже. Той включва пет възрастови групи: Premium 18+, мъже 18-35, мъже 35+, мъже 45+ и мъже 55+ и ще донесе на своите първи шампиони небивал по рода си - само за един турнир, атрактивен награден фонд. Наградата за петте победителя индивидуално ще е Посещение на TEB BNP PARIBAS Istanbul OPEN (25 април-1 май), част от календара на ATP в Истанбул. Тя включва транспорт, 3 нощувки и билети за два дни от надпреварата. Наградата е осигурена от FPI Hotels & Resorts – основен партньор на лигата. Победителите в другия формат – смесени двойки, ще получат ваучер „Уикенд за двама" в хотел „Попини лъки" в Родопите . Турнирът в Созопол е валиден за Голямата годишна награда за смесени двойки, която също е осигурена от FPI Hotels & Resorts. Смесените двойки ще играят през годината за FPI PRIZE.

По време на турнира всички участници ще имат възможността да тестват безплатно уникалната система на SOUCORT. Те ще могат да направят видео клип на играта си, който след приключване на мача ще получат на смартфона си, готов за споделят в социалните мрежи. Здравното обслужване на турнирите от лигата е осигурено от Алмирал Гел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай