Слави Делчев с 2 титли от Santa Marina Trophy

Слави Делчев с 2 титли от Santa Marina Trophy | StandartNews.com

Две титли спечели Слави Делчев в първия турнир по тенис Santa Marina Trophy, който бе част от календара на НТЛ. Той триумфира на сингъл в групата 35+, както и в смесените двойки с Анелия Тенева.

В останалите групи при мъжете победители са: Росен Марков (18-35), Антон Марков (45+) и Георги Милев (55+). Те получават като награда възможността да гледат на живо TEB BNP PARIBAS Istanbul OPEN (25 април-1 май), който е част от календара на ATP. Атрактивната надпревара през уикенда се проведе в тенис център „Санта Марина" в Созопол. Наградата за шампионите включва транспорт, нощувки и билети за два дни от турнира в Истанбул и е осигурена от FPI Hotels & Resorts – основен партньор на Национална тенис лига. Шампионите в смесените двойки Делчев/Тенева получиха ваучер „Уикенд за двама" в хотел „Попини лъки" в Родопите. Финалистите от двата формата (сингъл и двойки) получиха наградни ваучери от HEAD. Наградите в отделните възрастови групи бяха връчени лично от Никола Петков – Изпълнителен директор на FPI Hotels & Resorts. По време на турнира всички участници имаха възможността да тестват видео система на SOUCORT. Здравното обслужване на турнирите от лигата се осигурява от АЛМИРАЛ Гел.

Следващият турнир от календара на НТЛ е отново в Созопол, и ще се проведе между 6, 7 и 8 май на кортовете на ТЦ „Санта Марина".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай