СК "ДЕМА" приема финалния "Мастърс" на НТЛ

СК "ДЕМА" приема финалния "Мастърс" на НТЛ | StandartNews.com

Националната тенис лига (НТЛ) ще проведе финалния си турнир HomeMax Masters през уикенда на кортовете на СК "ДЕМА". Заключителното състезание включва осемте най-добри играчи на сингъл в отделните възрастови групи през сезона (мъже Premium18+,35+, 45+, 55+ и жени). Водещият спортен клуб ще е домакин за втора поредна година домакин на проявата.

Регламентът на проявата следва правилата на финалния мастърс на ATP в Лондон. Тенисистите са разделени в две групи. След изиграване на мачовете в групата, за полуфиналите се класират първите двама от всяка група – първия от група А среща вторият от група Б и съответно първия от група Б среща вторият от група А. Това е регламентът за всяка една възрастова категория от лигата.

Програмата за съботният ден включва изиграване на мачовете в отделните групи до фаза полуфинали. Началният час на мачовете е 9:00 часа.

Неделята е денят на полуфиналите и финалите, когато ще станат ясни новите шампиони на НТЛ в отделните възрастови групи при мъжете и жените. Финалните срещи ще започнат не преди 12:00 часа.
Наградите за победителите са осигурени от L'OREAL България.

Отново в неделя, след края на HomeMax Masters на официалното награждаване ще бъдат връчени и Големите награди на годишните победител в Национална тенис лига.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай