Шарапова: Няма да се омъжвам на рождения си ден

Христо Стоичков вика за Пиронкова в Маями

Шарапова: Няма да се омъжвам на рождения си ден | StandartNews.com

Любопитни журналисти изненадаха Мария Шарапова с въпрос дали възнамерява да се омъжва на рождения си ден, който е след месец.

Гаджето на нашия Григор Димитров прие с усмивка закачката. "Планирам да празнувам, но бракът няма да бъде част от честването", сподели русата тенис фурия. От интервюто става ясно също, че Гришо и Маша имат различни вкусови предпочитания към марката бонбони "Шугърпова". Докато хасковлията наскоро призна, че обича киселите Flirty Sour, то неговата любима харесва аромата на ягода и ванилия при Quirky.


Христо Стоичков пък се озова на кортове на турнира в Маями и стиска палци на Цвети Пиронкова. Камата работи в Америка за най-голямата мексиканска телевизия. Той дра гърло за пловдивчанката при победата й над Сорана Кърстя (Рум) с 6:3, 6:3 и след това поздрави лично своята съгражданка. Той подкрепи Цвети и на Турнира на шампионките в София миналата година. От вчера вече са в продажба билетите за тазгодишното издание на надпреварата в "Арена Армеец" (28 октомври - 2 ноември). Цените за ден са 10, 20 и 25 лв. Седмичните пакети са 50, 100 и 125 лв. За първите, закупили билети, ще има намаления, които важат до 30 април 2014 г. Сигурна участничка в авторитетното състезание е Пиронкова, която получи "уайлд кард". Първите 50 човека, закупили билети онлайн, ще получат като подарък тенис топка с автограф от Цвети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай