Само "Стандарт" продължава с турнир по тенис

Само "Стандарт" продължава с турнир по тенис | StandartNews.com

София. От всички турнири, които големите вестници правеха през годините оцеля само "Лидерите" на "Стандарт", коментира собственикът на ТК "Дипломат" и шампион в турнира за 2012-а Николай Божинов. - И тази година по традиция организацията бе отлична, както и гостоприемството на СК "ДЕМА". Нивото на състезателите също е доста високо, като се има предвид, че турнирът е за любители".

За Иво Върбанов, победител с Константин Илиев в "Лидерите" 2014 титлата е първа от две участия. "На финала противниците ни повеждаха на два пъти с по 3 гейма. Ние все все ги догонвахме, но успяхме да изравним, да поведем и в крайна сметка да победим. Явно овладяването на психиката ни помогна. Турнирът е хубав, както и в.""Стандарт", който аз отдавна чета", каза Върбанов.

Двукратната шампионка Поля Пеева разкри, че финалът в тазгодишното издание е бил много труден за нея и партньорката й Симона Пеева. "Партньорката ми направи ключови точки. Когато конкуренцията е голяма, тогава победата е по-сладка, а и така се доказва лидерството. Най-важното за лидерството, е да намериш последователи. Тогава можеш наистина да си покажеш лидерските качествата. Затова посвещавам победата на целия екип от "Милки груп", каза Пеева.

Според финалистката от последните две години Нели Такева в "Лидерите" 2014 са спечелили най-добрите. "Много хубав турнир. Силен тенис и голяма конкуренция. Най-добрите спечелиха", добави Такева.

Дипломатът Радослав Деянов обяви, че за него е чест, че е бил поканен от организаторите да участва. "Отдавна не съм играл на тенис турнири в България. Но "Лидерите" ми бе много интересен и като възможност да се запозная с много водещи личности. Хубаво е и това, че има и благотворителна цел за подпомагане детски турнири. Мисля също, че е хубаво за напред да се канят и дипломати от посолствата в София, така турнирът ще придобие и международен характер", сподели Деянов.

"Бих казал по повод 11-те години от началото на турнирите на в. Стандарт" "Лидери", че в случая 11 години не стигат. Дано тези турнири да продължат и в бъдеще да събират хора от различни професии, както и от различни спортове. Видях на кортовете да играят двама тенисти на маса, волейболист и лекоатлет. Те всичките бяха обединени от общата им любов към тениса", коментира Борислав Костурков, журналист, медиен експерт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай