Притискат Маша за сватба през лятото

Притискат Маша за сватба през лятото | StandartNews.com

Семейството е на първо място, признава Шарапова

Григор Димитров и Мария Шарапова може да вдигнат дългоочакваната сватба след края на "Уимбълдън". Във Фейсбук рускинята пусна клип, в който се вижда как трима души й оправят прическата. "Мисля след "Уимбълдън" да си почина. Да си направя малка ваканция", казва Маша. "Да, точно така. И тогава ще бъде голямата сватба", отговаря един коафьорите. След тази реплика всички започват да се смеят все едно това е шега, но знае ли човек?

По същото време Мария Шарапова разкри, че е развълнувана да създаде семейство. Пред "Дейли Мейл" гаджето на Гришо казва: "Искам да играя тенис възможно най-дълго и докато мога. Но семейството е най-важно за мен, така че ще видим". "В момента съм концентрирана върху "Уимбълдън". Спазвам стриктно диетите, за да съм във форма. Но не бих казала, че те са убийствени", разкрива Мария, която участва във видеото за официалната песен за "Уимбълдън" 2014, дело на "Ризъл Кикс". Парчето се казва "Кажи й".

"Важно е да имам време за почивка. Също така гледам да правя максимално много неща, които да ме зареждат с енергия. Например йога или пилатес". Шарапова признава, че модата е нейното "зло удоволствие". "Обожавам да се глася. Голямата английска актриса Одри Хепбърн беше моят стилов идол. Всичко при нея бе толкова просто, но пък идеално. Стремя се да и подражавам", допълва Мария.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай