НТЛ уреди Мастърс в Париж за шампоните в смесните двойки

НТЛ уреди Мастърс в Париж за шампоните в смесните двойки | StandartNews.com

София. Турнирите от КАИ Национална тенис лига за смесени двойки вече ще се провеждат под името OPEL CUP. Това стана ясно след сключване на споразумение между лигата и автомобилната фирма.

 

Календарът на НТЛ за 2014-а включва шест турнира за смесени двойки, които ще се проведатв градовете:

 

София8 - 9 март, 10 - 11 май, 13 - 14 септември, Сливен 28 - 29 юни, Варна 26 - 27 юли, Пловдив 20 - 21 септември.

 

Правилата за участие в турнирите за смесени двойки OPEL CUP са съгласно правилника на КАИ НТЛ за смесени двойки през 2014 година. Голямата награда имат възможността да спечелят тенисистите взели участие в три или повече турнира, и саспечелили първо място в годишната ранглиста на КАИ НТЛ.

 

Голямата награда осигурена от ОПЕЛ България е посещение на Мастърса в Париж на 30 и 31 октомври 2014 година. Имената на победителите ще станат ясни след приключване на последния турнир за двойки от календара на лигата – 20-21септември, който ще се проведе в Пловдивна кортовете на ТК „Локомотив". Тест драйв с актуалните модели автомобили с марка OPEL ще бъде осигуренна участницитепо време на всеки турнир за двойки. А всеки участник в него ще получи специален подарък. Участницте в НТЛ са сред редовните, които спорят и в най-големия турнир за ВИП личности в София – „ Лидерите" за купите на „Стандарт" и БФТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай