Понеделник,

НТЛ раздаде големите си награди

От: Администратор -
714
НТЛ раздаде големите си награди
A
A
A

Вече са ясни имената на победителите в годишната ранглиста на Национална тенис лига в сингъла. В Пловдив, на кортовете на ТК „Локомотив" (10-11 октомври) завърши финалния HomeMax Masters. Този турнир беше от особена важност за най-добрите осем от всяка възрастова група. Той даваше удвоен брой точки и след него щяха да бъдат излъчени победителите в Годишната ранглиста на Национална тенис лига.

Победители във финалния Home MAX Masters са: Теодор Венков (Premium 18+), Добромир Ганев (35+), Пейчо Пейчев (45+), Иван Запрянов (55+) и Елена Йоловска (жени). Подаръците участниците в Мастърса и наградите за победителите и финалистите бяха осигурени от LOREAL България.

Победители в годишната рангриста на Национална тенис лига са Теодор Венков (Premium 18+), Любомир Маринов (35+), Пейчо Пейчев (45+), Иван Запрянов (55+) и Елена Андонова (жени). Те получиха и големите награди на лигата – чек за 700 лв. за покупки от магазините на HEAD в страната.

Наградата за „Най-активна участничка" спечели Елена Андонова с 13 изиграни турнира. Тя получи ваучер „Едногодишна грижа за кожата" от CLINIQUE.


Всички новини от категория Интервюта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Награди

Още от категорията