Вторник,

Маша: Яжте козе сирене

От: Failed to load user -
8793
Маша: Яжте козе сирене
A
A
A

Гаджето на Гришо не излиза без защитен крем от слънцето

Мария Шарапова разкри тайните на перфектното си тяло в септемврийския брой на Self Magazine. Гаджето на Григор Димитров сподели, че приемът на въглехидрати играе огромна роля в дневния й режим. "Човек обаче трябва да открие точния баланс между тях и протеините", разяснява тенисистката. "Сутрин хапвам плод и пълнозърнеста препечена филийка с козе сирене и парче шунка. Козето сирене се възприема от организма ми по-добре от маслото", споделя Маша. За обяд предпочита пиле или супа. "Аз съм рускиня, а ние обожаваме супите. За вечеря предпочитам риба като сьомга или лаврак с гарнитура от ориз и картофи".

Рускинята разкрива също, че когато се състезава, е далеч от суетата. На корта не мисли как изглежда, връзва косата си винаги на опашка и не носи и капка грим.

Както е известно, гаджето на Гришо се занимава още с мода, филантропия, продукти за красота, и разбира се, има бизнес с бонбони.

В Ню Йорк Маша обяви и какви мерки предприема, за да се грижи за лицето си. "Никога не излизам без защитен крем от слънцето. От години тренирам във Флорида и това се превърна като ритуал за мен", отсече приятелката на Григор Димитров. "Ако имам мач, първо почиствам лицето си с пяна "Деклеор", после слагам лосион, следва "Супергруп SPF 30 + City Sunscreen Serum" и накрая "Супергруп SPF 37 Advanced Anti-Aging Cream Eye". Вечерта пак се почиствам с пяна, а след това си слагам овлажнител. Съветвам жените да ползват многофункционални продукти, за да не мъкнат толкова много неща. Всичко завършва с балсам за устни", уточни Шарапова. "Като момиче не обръщах внимание на тези неща, но сега нещата са други", завърши тя.


Всички новини от категория Интервюта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията