Маша: Яжте козе сирене

Маша: Яжте козе сирене | StandartNews.com

Гаджето на Гришо не излиза без защитен крем от слънцето

Мария Шарапова разкри тайните на перфектното си тяло в септемврийския брой на Self Magazine. Гаджето на Григор Димитров сподели, че приемът на въглехидрати играе огромна роля в дневния й режим. "Човек обаче трябва да открие точния баланс между тях и протеините", разяснява тенисистката. "Сутрин хапвам плод и пълнозърнеста препечена филийка с козе сирене и парче шунка. Козето сирене се възприема от организма ми по-добре от маслото", споделя Маша. За обяд предпочита пиле или супа. "Аз съм рускиня, а ние обожаваме супите. За вечеря предпочитам риба като сьомга или лаврак с гарнитура от ориз и картофи".

Рускинята разкрива също, че когато се състезава, е далеч от суетата. На корта не мисли как изглежда, връзва косата си винаги на опашка и не носи и капка грим.

Както е известно, гаджето на Гришо се занимава още с мода, филантропия, продукти за красота, и разбира се, има бизнес с бонбони.

В Ню Йорк Маша обяви и какви мерки предприема, за да се грижи за лицето си. "Никога не излизам без защитен крем от слънцето. От години тренирам във Флорида и това се превърна като ритуал за мен", отсече приятелката на Григор Димитров. "Ако имам мач, първо почиствам лицето си с пяна "Деклеор", после слагам лосион, следва "Супергруп SPF 30 + City Sunscreen Serum" и накрая "Супергруп SPF 37 Advanced Anti-Aging Cream Eye". Вечерта пак се почиствам с пяна, а след това си слагам овлажнител. Съветвам жените да ползват многофункционални продукти, за да не мъкнат толкова много неща. Всичко завършва с балсам за устни", уточни Шарапова. "Като момиче не обръщах внимание на тези неща, но сега нещата са други", завърши тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай