Маша стана Мадона на коледно парти

Маша стана Мадона на коледно парти | StandartNews.com

Няма да се задоволя, мога и повече, категоричен е Гришо

Мария Шарапова отново показа, че има чувство за хумор. Половинката на Григор Димитров посрещна Коледа в домашна обстановка със своя любим, а след това явно звездната двойка си е спретнала парти с приятели. Маша е много активна в социалните мрежи и пускайки поредната снимка загатна, че на купона се е играла играта "Кой съм аз?" А рускинята е била не коя да е, а кралицата на поп музиката - Мадона. Блондинката обаче не споделя нищо за първата ни ракета. И сега родните фенове се питат "Какво ли се е паднало на Гришо?".

Димитров не спира да привлича медийния интерес към себе си. Спортист №1 на България за 2014 г. даде интервю за австралийските представители на журналистическата общност. "Няма да се задоволя с постигнатото до този момент. Уверен съм, че мога да постигна повече и да играя по-добре. Понякога съм пасивен на корта, затова ще работя над това", заяви Гришо.

"В момента има няколко талантливи тенисисти, които са достойни съперници на лидерите в Тура. Такива са канадецът Милош Раонич и Кий Нишикори", допълни Димитров. Неговият треньор Роджър Рашийд обаче го похвали за упоритата му работа и за постигнатото през изминалия сезон. "Когато започнахме през октомври (2013 г.), му изготвих солидна програма, която исках да следва. Той се справи с всичко", каза специалистът. Физическата работа е аспект, за който Рашийд твърди, че не прави никакви компромиси. И добави, че в това отношение има много какво да се желае от Гришо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай