Маша се страхува от зъболекари

Маша се страхува от зъболекари | StandartNews.com

Гришо тръгнал без стотинка за Азия

Зъболекари и паяци стряскат гаджето на Григор Димитров - Мария Шарапова. Това разкри самата тя в интервю за британското списание "Спорт". "Имам две фобии. Да ходя на зъболекар и да се изправя срещу паяк", каза Маша. Рускинята добави, че ако се прави филм за живота то обезателно Гуинет Полтроу трябва играе живота й.

"Винаги съм се възхищавала на нейните филми. Тя е много стилна и елегантна. Любимият ми филм е "Невъзможно твой" с Джак Никълсън", продължи Шарапова и разкри още, че не никак музикална. "Много обичам да пея Шер на караоке, но не се справям особено добре. Веднъж срещнах Майкъл Джордан на частен изход на летище в Маями. Бяхме се запътили към колите си и не можех да повярвам, че той край мен", сподели още Маша.

Григор Димитров пък хванал самолета за Азия без стотинка в джоба си, разказва самият той в ежемесечната рубрика на ATP "Insider". Българинът беше попитан кое е най-щурото нещо, което е правил.

"Всъщност много са. Но веднъж тръгнах от Европа до Азия само с паспорт, зарядно и телефон. На всичко отгоре нямах пари и трябваше да чакам да стигна до другия край на света, за да се нахраня", отговаря световният номер 11. Той разкрива, че любимият му супергерой още от дете е "Батман". Забраненото удоволствие на тенисиста ни е сладоледът. "Мога да изям тонове. Понякога му отпускам края и няма връщане назад", признава той. Вчера нашето момче започна с уругваеца Пабло Куевас на турнира в Париж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай