Маша подхваща нов бизнес

Маша подхваща нов бизнес | StandartNews.com

Шарапова и Гришо посрещнаха Коледа с вина от 1970 г.

Мария Шарапова май ще подхваща нов бизнес, различен от бонбоните "Шугарпова" информира livetennisguide.com. Гаджето на Григор Димитров има намерение да се пусне в предизвикателство свързано с почистващи препарати. Рускинята е започнала съвместна работа с компанията „Стинки Бог" за разработването на специална серия изделия за тоалетни. Изданието дори прави предложение за име на серията от препарати на Маша - „Тоалетпова". Тези дни обаче Шарапова се е отдала изцяло на коледните празници заедно с Гришо. Блондинката не крие, че сияе от щастие.

"През миналата година прекарахме Коледа в самолет. Сега не мога да ви опиша колко съм щастлива от уютната семейна атмосфера", написа Мария в мрежата. И загатна, че двамата с българина ще се наслаждават на Рождество с червени вина реколта след 1970 г. Американската академия на спорта пък я обяви заедно с колегата й Новак Джокович за най-добрите спортисти на 2014 г.

Папараците обаче са на лов за новата звездна двойка - Ана Иванович и Бастиан Швайнщайгер. Немските медии гръмнаха, че футболистът е избягал от студената зима в далечна Австралия, където е заедно с красивата тенисистка. Явно двамата са прекарали първата си Коледа заедно. Една от последните информации за тях бе от 6-и ноември, когато Ана навърши 27 години, а Швайнщайгер бе в Белград, за рождения й ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай