Маша: Моето бебе е гладно

Маша: Моето бебе е гладно | StandartNews.com

"Моят гащеризон бебе слонче е гладен и е на път за обяд", такъв коментар пусна в мрежата Мария Шарапова. Преди това обаче гаджето на Гришо изсипа снимки от тренировки в планината.

"Ето защо не ходя на походи често", написала руската тенисистка към един от кадрите, на който се е подпряла на голям камък за почивка. Маша е известна с това, че поддържа непрестанен контакт с феновете си чрез социалните мрежи. Тя е много активна онлайн и често споделя със своите почитатели информация за тренировъчната си дейност, предпочитанията си за свободното време и бизнес ангажиментите си.

Мария Шарапова отпадна рано на турнира в Маями след загуба във втория кръг от сънародничката си Дария Гаврилова. Нейната следваща изява ще е след 18 април, когато играе за Русия срещу Германия за "Фед къп". Между 20 и 26 април рускинята е заявила участие на турнира "Порше Гран при" в Щутгарт, с който започва сезонът на клей. Григор Димитров също отпадна бързо в Маями, а испански сайт разкри, че причината за слабата му форма е новата му ракета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай