Маша изтощи Гришо в Бевърли Хилс

Маша изтощи Гришо в Бевърли Хилс | StandartNews.com

С нея шопингът не спира, оплаква се българинът

Гришо Димитров и Маша Шарапова го удариха на коледен шопинг за близките хора в почивния неделен ден. Двамата се разходиха из луксозните бутици на Бевърли Хилс. Пазаруването явно е по-приятно за Мария Шарапова, отколкото за юнака от Хасково. По този повод българинът публикува във "Фейсбук" своя забавна снимка, текстът към която гласи: "Уловен в момента след коледното пазаруване! То никога не спира, особено когато пазаруваш с МШ!".

"Дейли Мейл" отбеляза, че русокосата красавица е изглеждала много стилна в морскосинята си рокля с дължина до коляното и ръкави над лакътя. Елегантната визията на Шарапова се допълваше от тежко метално колие, пръстени, черна кожена чанта и слънчеви очила. И тъй като обича да е естествена, както неведнъж е подчертавала в своите интервюта, Шарапова бе заложила на небрежна прическа с вързана на опашка коса. 23-годишният хасковлия бе в стила на дамата на сърцето му със сини панталони, риза на бели, сиви и сини шарки с копчета, бели маратонки, лъскав часовник, тъмни очила и яке с цип.

Междувременно американската тенис легенда Джон Макенроу заяви че Григор Димитров е негов фаворит за победител на следващото издание на "Уимбълдън". "Ако трябва да посоча нов шампион в Лондон през 2015г, бих посочил Григор Димитров", каза скандалджията, "Той може да спечели надпреварата през следващия сезон, като на финала преодолее Новак Джокович. Този турнир е създаден за него".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай