Гришо развя роден флаг в Ню Йорк

Гришо развя роден флаг в Ню Йорк | StandartNews.com

Сбъркаха го с Пийт Сампрас на тренировка

Българско знаме нахъса Григор Димитров за предстоящия US Open. Първата ни ракета получи като подарък трибагреника и тенис топка, на която пише: "България те обича!". Гришо веднага снима придобивката и я публикува в "Туитър" с послание: "Взаимна любов!".

Григор ще открие започващия днес турнир в Ню Йорк. Мачът му срещу Матю Ебдън от Австралия е първи на корт номер 5. Хубавото е, че там има камери и двубоят ще може да се гледа на живо по интернет. Агенция "standartnews" ще пусне необходимите линкове днес след 18,00 часа българско време. На същото място, но последен мач за деня, е дебютът на втората ни ракета при жените Сесил Каратанчева. Българката среща младата сензация от Швейцария Белинда Бенчич. Цветана Пиронкова стартира участието си на US Open във вторник срещу германката Мона Бартел.
Иначе Григор проведе занимания с Анди Мъри два дни преди старта на US Open. Двамата тренираха съвместно около 40 минути.

На излизане от комплекса пък Григор бе сбъркан с легендата в тениса Пийт Сампрас. Случайна минувачка се разкрещя при появата на българина. Тя бързо извика свои приятелки и им каза "Вижте, това е Сампрас". Дружките й веднага я поправиха, докато Гришо наблюдаваше с усмивка случващото се. Жената се изчерви и се извини на Григор, а после си тръгна.
Страницата подготви Димитър Пенев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай