Гришо напълни ресторант на Ноле

Гришо напълни ресторант на Ноле | StandartNews.com

Димитров тръгна със стил в Монте Карло

Новак Джокович реши да намаже от имиджа на Григор Димитров на плейбой. Комшията отвори биоресторант в Монако, а нашият ще има задачата да го пълни в клиенти, естествено - девойки. Гришо бе и един от най-видните гости на откриването в неделя вечерта. Не е тайна, че двамата тенисисти са големи приятели. Джокович, както и Григор, живее в Монте Карло. Явно той е решил да вложи част от приходите си в бизнес начинанието. То ще бъде ръководено от съпругата му Йелена. Освен Гришо гости на Ноле бяха още елитни тенисисти. Анди Мъри се появи, също така и сънародникът на Джокович - Виктор Троицки. Томаш Бердих пък доведе красивата си съпруга Естер Саторова. Сред снимките се вижда и как двамата си говорят нещо с Гришо.

Иначе Димитров почна повече от убедително на турнира в Монте Карло и съответно сезона на клей. Българинът записа чиста победа над Филип Краинович от Сърбия с 6:3, 6:2.

Във втория кръг днес Григор ще се изправи срещу Жил Симон. Двамата вече се срещнаха през сезона. Тогава българинът се поздрави с успех 6:3, 7:6(10) в Бризбейн. Това бе и първата му победа над този съперник след 4 безуспешни опита преди това.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай