Гришо и Маша пръскат сексапил в Мелбърн

Гришо и Маша пръскат сексапил в Мелбърн | StandartNews.com

Пиронкова отвя 12-ата в света Флавиа Пенета

След като приключиха с турнира в Бризбейн, Григор Димитров и Мария Шарапова пристигнаха заедно в Мелбърн за предстоящия първи турнир от Големия шлем - "Аустрелиън оупън", който започва на 19 януари. Звездната двойка прикова погледите на летището. Руската тенисистка слезе от самолета, облечена в моряшки стил. Късите панталонки на Маша предизвика въздишки по дългите й крака. Гришо пък бе заложил на небрежно спортно облекло. С тях бе и майката на Шарапова Елена.

Няколко часа след като слезе от самолета, Димитров се отправи директно към тренировъчния корт. Там дойде неговият ред да пръска сексапил. Заради голямата жега в Австралия хасковлията игра на "Мелбърн парк" гол до кръста и демонстрира атлетична фигура, по която се прехласнаха не една и две от девойките в комплекса. Стана ясно също така, че Григор ще участва на турнира в Куинс, на който през 2014 г. спечели първата си титла на трева. В престижната надпревара, която от този сезон ще бъде от по-престижната категория "АТР 500", ще се включи и Анди Мъри, съобщиха организаторите.

Цветана Пиронкова продължава победния си ход на силния турнир в Сидни. Най-добрата ни тенисистка защитава дотук успешно титлата си от миналата година и след трите победи в квалификациите удари с 6:3 и 7:6(4) осмата в основната схема Флавиа Пенета (Ит). Във втория кръг съперничка на пловдивчанката ще бъде Мадисън Кийс (САЩ). Българката се поздрави с първи успех над Пенета, след като беше загубила предишните си три двубоя със световната номер 12.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай