Гришо и Маша местят Холивуд в Мексико

Гришо и Маша местят Холивуд в Мексико | StandartNews.com

Щерката на "Бийтълс" превзе гардероба на Шарапова

Къде може да видите победителите и победените след церемонията за Оскарите на 22 февруари? Отговорът дойде от Мексико - в Акапулко. Курортът обяви, че доста известни личности ще се появят в там, за да гледат най-вече Гришо и Маша. Мексиканците разкриха, че по-добра реклама от звездната двойка не може да се намери. "Още през миналата година заради тях на трибуните имаше актьори, политици и други известни спортни личности", обявиха домакините. Тенисът може да бъде гарниран естествено с плаж и обиколки из местните бутици.

В същото време Мария Шарапова разкри как поддържа форма в свободното време пред списание "Аllure". И тя като мнозина спортисти е луда по упражненията с топките "Bolu". "Програмите на Трейси Андерсън за тренировки също вършат страхотна работа за жените", допълни Маша. Тя призна също, че е луда по дънките и панталоните, които предлага щерката на Пол Макартни - Стела. "Комбинирам ги с кашмирени пуловери на "The Row", а обеците ми са винаги "Broken English". Искам да приличам на Одри Хепбърн. Обичам класическата красота, гарнирана с изтънченост и лекота", завършва Маша.

Шарапова пък се похвали и с 1,5 млн. последователи в Туитър. "Благодаря за подкрепата ви", написа рускинята към тях.
Страницата подготви Димитър Пенев

Григор Димитров почерпи Шарапова с италианска кухня на Св. Валентин. Папараци снимаха двамата да излизат от известния ресторант "Мадео" в Лос Анджелис. На снимките се вижда, че нашето момче носи портфейл с кредитни карти, а Маша е само с телефон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай