Григор: Трябва още работа за Топ 10

Григор: Трябва още работа за Топ 10  | StandartNews.com

Най-добрата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров остана доволен от представянето си срещу Доналд Йънг във втория кръг на турнира в Акапулко. Нашият би с 2:0 сета, по-рано днес Давид Ферер и Кей Нишикори отпаднаха, което отвори пътя на българина към титлата, която спечели и преди две години.

Гришо все пак добави, че има още много работа, преди да успее да се завърне в Топ 10.

"Доволен съм отново да си върна доброто чувство на корта". Много неща се промениха за мен, но се надявам да продължа да се подобрявам от мач на мач. Представих се добре днес срещу труден съперник. Играта ми вървеше във всички компоненти и бях много спокоен. Продължавам стъпка по стъпка", каза Григор, цитиран от tenniskafe.com.

"През 2014-а се представих добре не само тук, но поддържах високо ниво през целия сезон. Независимо какво се случваше на корта или извън него бях много стабилен психически и много подготвен физически. Сега усещам, че си връщам нивото, но и че ми предстои още много работа, за да постигна целите си и да се завърна в Топ 10. Срещам добри съперници, а това е петият ми турнир за годината. Усещам, че съм на верния път, но сега съм фокусиран най-вече върху играта си, а не толкова върху ранкинга и това къде какво имам да защитавам като точки и т.н.", добави българският тенисист.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай