Готвят мач на Гришо в "Армеец"

Готвят мач на Гришо в "Армеец" | StandartNews.com

Принц Албер го чака днес с Бербатов на футболния терен

Мениджърите на "Арена Армеец" планират през декември демонстративен мач между Григор Димитров и друг тенисист от Балканите, информира 7dnivoleibol.bg. В момента се търси свободен ден за това. Имало шанс Гришо сензационно да се появи и във Варна като зрител на двубоите от европейското първенство по волейбол през октомври, тъй като в този период имал рекламен ангажимент.

Утре Димитров и Димитър Бербатов, ще участват в демонстративния футболен двубой в Монако между приятелите на принц Албер и пилотите от Формула 1. Новината бе потвърдена от радио "Монте Карло". Най-бързите автомобилни състезатели гостуват в Княжеството за Гран при на Монако през уикенда и ще се включат в традиционната благотворителна инициатива. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Скай Спортс Италия" и в интернет и ще започне около 20,00 ч. българско време. По-любопитните имена сред избраниците на принц Албер освен Бербо и Гришо са тези на Новак Джокович, Давид Жинола, Сони Андерсон, Макс Биаджи, Кристоф Инерхофер и Карлос Сайнц. Пилотите от Формула 1 са водени от Фернандо Алонсо, но от селекцията отсъстват имена като Люис Хамилтън и Себастиан Фетел. Дълги години капитан на тима на пилотите беше Михаел Шумахер.

Преди дни майката на Бербатов пък разкри, че е голям фен на Григор и дори навива часовника си през нощта, за да може да го гледа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай