Футболен съдия със силна изява на КАИ НТЛ

Футболен съдия със силна изява на КАИ НТЛ | StandartNews.com

София. Поредна силна изява на тенис корта записа известният футболен съдия Таско Тасков (на снимката). Той се включи и в третото издание на CarpetMAX Tennis Tournament, което ще се запомни с качествен тенис и високо ниво на игра. Турнирът е индивидуално от календара на КАИ НТЛ и се проведе на кортовете на ТК „Славия-Бомел" в София.

Тасков се пусна в групата 18-35 заедно с колегата си Георги Тодоров. Докато Тодоров обаче отпадна в първи кръг, Тасков показа добра форма и достигна до осминафинал. Победител в тази възрастова група е финалистът от "Лидерите" 2014 на "Стандарт" Пламен Божков. Той победи на финала Никола Василев 9:2. В този мач Василев изпълни ефектeн HOT DOG SHOTH и спечели награда за „удар на деня".

При мъжете 45+ поредна титла за Габор Такач, който на финала победи Генчо Генчев с резултат 9:4.

При мъжете 55+, Иван Запрянов спечели седмата си поредна титла от лигата за тази година, като на финала победи Христо Ангелов с 9:2. При Мастърс групата до финал достигнаха Даниел Шопов и Борислав Гергинов. Победа за Шопов с крайното 9:7. Следващият турнир от календара на КАИ НТЛ е на 12-13 юли, ТК „Левски-София" (Борисовата градина) в София. Турнирът е индивидуално мъже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай