Дъждът не попречи на петия сингъл от КАИ НТЛ

Дъждът не попречи на петия сингъл от КАИ НТЛ | StandartNews.com

Пловдив. Петият сингъл от календара на КАИ НТЛ, който се проведе на 14 и 15 юни на кортовете на ТК „Локомотив" в Пловдив, излъчи своите нови победители. Въпреки мрачните прогнози на синоптиците, които се оправдаха и обилните дъждове, турнирът успя да приключи в два дни.

При мъжете 18-35 титлата спечели Найден Жеков. На финала той трябваше да играе с Никола Василев, но мачът не се състоя поради отказване на Василев. Победителят при мъжете 35+ Антон Костов победи на финала Илия Петров с резултат 9:5. Габор Такач спечели при мъжете 45+, като отстрани Кирил Стоянов с резултат 9:8 (7/1), а при мъжете 55+ - шеста поредна титла за Иван Запрянов, който успя да пречупи Георги Бучков с крайното 9:8 (7/5).

При дамите, Елена Андонова спечели своята четвърта поредна титла след като на финала победи Антоанета Маркова с убедителното 9:1.

На този турнир дамите имаха чудесната възможност да присъстват на продуктова демонстрация на CLINIQUE. За съжаление на всички участници, предвиденото шоу с машината Spinfire не се проведе заради дъжда, завалял малко преди насрочения час.

Следващият турнир от календара на лигата е за двойки и ще се проведе тази събота и неделя (21 и 22 юни), на кортовете на ТА „Спорт палас" в Сливен. По програма в първия ден от турнира играят двойките мъже до фаза полуфинал включително. За неделя са предвидени финалът при мъжете и надпреварата при смесените двойки - OPEL CUP. Заявяване на участие и online записване до 14:00 часа на 20 юни на www.ntl.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай