Бил Гейтс гледал победния мач на Гришо

Бил Гейтс гледал победния мач на Гришо  | StandartNews.com

Милиардерът Бил Гейтс е наблюдавал мача на Григор Димитров срещу австралиеца Ник Кириос. Камери го уловиха в официалната ложа на турнира Индиан Уелс. От фотосите се вижда, че компания му правят собственикът на тенис надпреварата Лари Елисън и легендата на тениса Джон Макенроу.

Димитров: Определено мога да съм по-добър

Беше много горещ ден и определено мога да играя още по-добре. Това заяви Григор Димитров след като победи с 2:1 сета австралиеца Ник Кириос.

„Когато покажа най-добрия си тенис, тогава съм най-щастлив. Знаех, че днес ме очаква тежък мач. Гледал съм няколко пъти Ник Кириос и трябва да си призная, че ми харесва неговата игра", коментира той след края на двубоя.

Димитров обясни, че не е видял как Кириос е паднал на корта.„Не видях какво се случи, бях концентриран върху точката. Той пласира топката на линията и ме затрудни максимално. Затова пропуснах и изкарах в аут", добави той.

"Победата е важна, но продължавам напред в търсене на още успехи. Трябва да работя още по-усърдно, но и трябва да съм търпелив. В такава възраст съм, че моментът е много важен. Трябва да мисля за челната десетка и за бъдещи големи победи на големите турнири", завърши Григор.

Григор Димитров продължава в трети кръг на Индиан Уелс, където ще се изправи срещу Toми Роберто. Испанският тенисист надделя над Андрей Голубьов от Казахстан в три сета – 6:4, 6:7, 6:4.

IN ENGLISH

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай