Ана Иванович стегна куфарите в Мелбърн рано-рано

Ана Иванович стегна куфарите в Мелбърн рано-рано  | StandartNews.com

Мелбърн. Луци Храдецка (Чехия) поднесе голямата изненада при жените в първия кръг на Откритото първенство на Австралия. Чехкинята изхвърли петата в света Ана Иванович с 1:6, 6:3, 6:2.

142-ата в ранглистата сръбкиня, която игра на финала в Мелбърн през 2008 г., направи 4 пробива, но сбърка пет пъти на свой сервис и допусна 10 двойни грешки.

"Мисля, че не ми достигнаха тренировки. Имах някои проблеми, но това не ми попречи да играя доста прилично в началото на мача. После обаче се предадох и съм много разстроена от това поражение, може би нямаше как да бъде по-лошо. Сега трябва да продължа да работя и да набера форма, тъй като това е само началото на сезона. Нужно е да разбера какво точно не ми достигна. Въобще не съм планирала да напусна Мелбърн толкова рано", коментира Иванович.

"Не мога да повярвам, че успях. Първият сет беше много труден, но във втория си казах, че трябва да променя нещо. Бях доста нервна, но се радвам, че всичко завърши по този начин за мен. Надявам се така да продължа и занапред в турнира", каза пък Храдецка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай