Маша на парти с пилота Уебър

 Маша на парти с пилота Уебър | StandartNews.com

С изненадваща компания се появи Мария Шарапова на партито на тенисистите преди старта на "Уимбълдън". Рускинята пристигна с пилота от Формула 1 Марк Уебър и шикозното Porsche-918 Spyder. "Невероятна вечер в Лондон!", написа в Туитър австралиецът. Спортният звяр струва 700 000 евро, работи с бензин и на ток. След събитието феновете на Маша се питаха обезпокоително защо кавалер на най-богатата спортистка на купона не е бил Григор Димитров, но Шарапова така и не коментира темата. За партито Мария бе избрала бяла къса рокля и обувки с много високо токче явно, за да акцентира на дългите си крака.

Гришо ще започне участието си на "Уимбълдън" срещу Райън Харисън, който в момента се намира под номер 140 в ранглистата. Ако преодолее американеца, хасковлията ще срещне Люк Савил или Доминик Тийм.

В подгряващия демонстративен турнир "BNP Paribas Tennis Classic" на тревните кортове в лондонския тенис клуб "Хърлингам" българският тенисист загуби от чеха Томаш Бердих с 5:7, 4:6.

Цвети Пиронкова пък стартира на "Уимбълдън" срещу стара познайничка - Варвара Лепченко, с която е играла над пет пъти и е спечелила четири от мачовете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай