Мика Стоичкова влезе в образа на фаталната жена

Топ готвачи сътвориха кулинарни акценти към моделите в ревюто

Мика Стоичкова влезе в образа на фаталната жена | StandartNews.com

Нетрадиционно дефиле събра търсачи на силни парти усещания в гранд хотел „София“. Там няколко елитни готвачи влязоха в светските хроники като първите автори на гурме фешън шоу. Никола Николов, Кирил Бозаджиев, Веселин Гоцев и Павел Шаламанов сътвориха кулинарни чудесии, огледални на тоалетите „Ла бонте“, с които дефилираха манекенките. Стайлингът и в двата жанра беше решен в ярки цветове и динамични форми, подправени със задължителната доза сексапил. Павел Шаламанов от хотел „Милениум“ пък беше провъзгласен за готвач номер едно, а „Порто малтезе“ спечели в три категории в състезанието за ресторант на годината, като в останалите се класираха също толкова престижни брандове в бизнеса.

Сред публиката беше и Мика Стоичкова в аутфит на фатална жена – от черната филцова шапка, през дълбокото деколте на черното бюстие, до черните копринени ботуши. Няма начин младият кавалер, за когото се говори, че е новият властелин на сърцето й, да не оцени по достойнство качествата на Стоичковата дъщеря.

Иво Йончев е ценител на качествения стайлинг

Актьорът от „Под прикритие“ и „Братя“ Иво Йончев и бизнесменът Николай Стоянов, които заедно с Ивайло Захариев бяха продуценти на събитието, засипаха Мика с комплименти. На финала му оперната певица Десислава Иванова вдигна на крака с химна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай